Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Borgmester i Brønderslev Kommune Mikael Klitgaard skriver følgende mindeord om byrådsmedlem Bendt Danielsen, Dronninglund

Det er med meget stor sorg, at jeg søndag den 9. april modtog beskeden om, at Bendt Danielsen, byrådsmedlem i Brønderslev Kommune, samme dag var død efter kort tids sygdom.

Bendt blev desværre ramt af kræft tidligere på året, og det var komplikationer i forbindelse med behandlingen, der til sidst blev for meget for Bendts krop.

Jeg har kendt Bendt i mange år og arbejdet sammen med ham i kommunalpolitik siden 90’erne først i den gamle Dronninglund Kommune og efterfølgende i Brønderslev Kommune. Uanset politisk standpunkt var Bendt uhyre venlig over for alle. Han debatterede på et meget sobert niveau ofte med et skævt smil på læben. Bendt var i sandhed et ordentligt menneske på alle mulige måder.

Ingen var i tvivl om, at Dronninglund-området var Bendts hjertebarn, og han sikrede da også mange gange Borgerlisten ualmindelig flotte valg i byen. Men udvikling af hele kommunen lå også Bendt på sinde. Han gik meget op i at fortælle den gode historie om, hvorfor virksomheder og borgere skulle bosætte sig her.

I mange år var Bendt også en engageret lærer, som mange elever har haft glæde af. Hans store engagement for unge mennesker førte han videre i sin stilling som UU-Vejleder. I sin sparsomme fritid dyrkede Bendt en del sport, bl.a. håndbold. Han var i det hele taget et menneske, der var dybt engageret i det frivillige foreningsliv, fx som hjælper på Dronninglund Cup, i borgerforeningen etc.

Bendt vil blive dybt savnet i byrådet og hos de mange embedsmænd, der havde et nært og tillidsfuldt samarbejde med ham. Han gjorde en dyd ud af, at kommunens ansatte aldrig måtte blive kastebold i et politisk spil.

Vores tanker går til Bendts familie ikke mindst Inger, Anders og Martin. I har mistet et elsket familiemedlem. Vi har mistet en rigtig god kammerat. Vi vil savne Bendt.

Æret være hans minde.

BENDT DANIELSEN

Bendt Danielsen
Opdateret 11. april 2017
Ansvarlig redaktør: Karsten Bach