Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Ta’ del i byudviklingen i Brønderslev syd

Brønderslev Kommune er i gang med at udvikle en masterplan for Brønderslev Syd i samarbejde med Brønderslev Forsyning. Ved at forene vores forskellige interesser, ønsker vi at skabe en ny grøn og attraktiv boligbydel i Brønderslev med innovative klimatilpasnings- og energitiltag. Regnvandshåndering, energiforsyning, smartgrid, affaldsstation, ladestationer til elbiler og andre teknologier, som imødekommer den fremtidige udvikling skal indarbejdes i en robust masterplan, der tager udgangspunkt i rekreative værdier og rammerne for det gode liv.

 

Vi er i gang med at byudvikle et knap 70 ha stort område i Brønderslev syd, hvor der er fokus på nye attraktive boligområder, gode sammenhænge med den eksisterende by og grønne forbindelser til gavn for hele byen. Området rummer muligheder for nytænkning i forhold til boligtyper, alternative boformer, grønne strukturer, klimasikring, varmeforsyning, affaldssortering og andre elementer, som kan være med til at fremtidssikre området.

 

Kom og deltag i et offentlig møde om masterplanen for Brønderslev syd.

 

Mødet finder sted onsdag den 23. januar 2019 kl. 16.30 i Den Runde Pavillon i Rhododendronparken, Nørregade 45, 9700 Brønderslev

 

Der vil på mødet blive præsenteret forslag til masterplanen, og der vil være mulighed for at komme med idéer og bemærkninger til byudviklingen i området.  

 

Projektområder masterplan Brønderslev syd

 

Kontakt

Planlægger
Tlf.: 99454856
Opdateret 11. januar 2019