Rekruttering

Har du brug for nye medarbejdere?

Har du har brug for nye medarbejdere, så er jobcentrets erhvervsservice den helt rigtige samarbejdspartner.  Vi kan hjælpe i alle rekrutteringens faser, og så er det omkostningsfrit for dig.

Du sparer tid og ressourcer ved at bruge os. Det kan være en lang og tidskrævende proces at rekruttere en ny medarbejder, men med os som samarbejdspartner kan du koncentrere dig om at drive og udvikle din virksomhed – og lade os lave benarbejdet.

Vi har adgang til en database med et bredt udvalg af ledige med forskellige kompetencer. Vi matcher de ledige med dine behov og finder de bedst kvalificerede kandidater. Hvis ikke det lykkes at finde en kandidat med de rette kompetencer, kan vi rådgive omkring alternative løsninger.

Der findes flere forskellige måder at rekruttere på, og i fællesskab finder vi den løsning, som passer til din virksomhed og dit rekrutteringsbehov.

Rekrutteringsløsninger:

  • Udsøgning af kandidater i database:

Vi finder kandidater ud fra dine retningslinjer og fremsender CV’er til dig

  • Annoncering på jobnet:

Vi udformer stillingsannonce ud fra dit oplæg og indrykker den på jobnet

  • Screening af kandidater

Vi indrykker jobannonce, screener ansøgninger og fremsender relevante kandidater

 

Det siger virksomhederne:

Jeg ringede i 11. time og mandag morgen stod 10 medarbejdere klar – det var super professionelt. De nye medarbejdere gjorde det virkelig godt - meget bedre end jeg havde forventet. Hvis jeg kommer til at mangle medarbejdere igen, så vil Jobcentret være de første jeg ringer til.

 

John Svendsen direktør Vest-tex

Jobcenter Brønderslev

Jobcenter Brønderslev Logo

Valdemarsgade 20
9700 Brønderslev

Tlf. 9945 4999
Mail: Virksomhedsservice

Opdateret 10. april 2017