Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Brønderslev Kommune går mere end 40 pladser frem i erhvervsundersøgelse

Sidste år var kommunen nr. 85 i Dansk Byggeris undersøgelse af Erhvervs- og Byggevenlige kommuner. I år er man nummer 41

Sidste år var kommunen nr. 85 i Dansk Byggeris undersøgelse af Erhvervs- og Byggevenlige kommuner. I år er man nummer 41. Fremgangen skyldes ikke mindst et intensiveret samarbejde med og service over for erhvervslivet. Borgmesteren ser dog gerne, at kommunen bliver endnu mere erhvervsvenlig.

Jobcenter Brønderslev har oprettet enheden ’Virksomhedsservice’, som er en opsøgende enhed med fokus på erhvervslivets behov. Brønderslev Erhverv afholder flere møder og kurser for virksomheder end nogen sinde før. Og kommunens fagenhed for Teknik og Miljø har i den grad sat erhvervs- og kundevenlighed i det hele taget på dagsordenen. Borgmesteren tror på, at det er nogle af de tiltag, der har flyttet erhvervslivets holdning:

”Vores sagsbehandlingstid på byggesager er også kraftigt forbedret. Vi arbejder målrettet med udbudspolitikken, således at vores informationsniveau til bl.a. de lokale håndværkere er blevet meget bedre med jævnlige møder med kommunens udbudsafdeling. Vi prøver virkelig hele tiden at lytte til erhvervslivets behov og ønsker. For vi ønsker at være en meget erhvervsvenlig kommune med mange arbejdspladser, er det en indsats, vi vil forstærke de kommende år. Bl.a. vil vi i efteråret lancere en brandingkampagne med fokus på de spændende jobmuligheder, der er i kommunen kombineret med portrætter af vores virksomheder til Facebook og andre kommunikationskanaler#, fortæller borgmester Mikael Klitgaard.

I efteråret kommer så den anden store erhvervsundersøgelse, som er DI’s erhvervsbarometer.

Obligatorisk Selvbetjening - Tilmeld Digital Post

Digital Post fra det offentlige

Offentlige myndigheder sender digitale meddelelser til dig. Du kan også sende digitale meddelelser til kommunen fra Digital Post
Opdateret 1. juli 2015