Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Med en ny hjemmeside www.plejecenteromraadet.dk vil Brønderslev Kommunes kommunale plejecentre gøre opmærksom på de mange muligheder for ældre og deres pårørende, når de ældre kommer på et plejecenter. Den nye formand for Ældreomsorgsudvalget Ole Jespersgaard glæder sig over initiativet.

”Vi hører meget om kvaliteten af og fleksibiliteten på private plejecentre. Og det er også fint med de muligheder. Men jeg mener, at det er vigtigt, at vi taler de kommunale plejecentre op og ikke ned. Der er et væld af forskellige tilbud på vores plejecentre – og ikke mindst er der alle steder et dygtigt personale. Så den fælles hjemmeside gør det mere overskueligt for den ældre og pårørende at finde information om vores plejecentre.”

Den fælles hjemmeside rummer en præsentation af de enkelte plejecentre, ligesom man kan læse om kvalitetsstandarder, hvordan man bliver frivillig, hvordan man søger ældrebolig og meget mere. Hjemmesiden er kun et af flere kommununikationstiltag på ældreområdet. Ole Jespersgaard nævner også 10 små film om det at være SOSU-elev:

”Videoerne viser hverdagen for 10 af vores fantastiske ansatte, og de viser en rigtig god arbejdsplads, hvor der nærmest er jobgaranti og en elevtid, hvor man får lov at prøve kræfter med jobbet og arbejde meget selvstændigt og med stort ansvar. Alt sammen skulle det gerne give flere lyst til en SOSU-uddannelse.”

Også i hjemmeplejen er man i gang med at se på, hvordan man kan fortælle om den gode hverdag, ligesom plejecenterområdet i 2018 også vil på Facebook.

Kontakt

Leder af plejecenterområdet
Tlf.: 99454906
Opdateret 25. januar 2018