Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Brønderslev Kommunes Fritidspris får nyt indhold og form - nye kategorier og flere priser uddeles ved stort Award Show.
Hvem skal have Brønderslev Kommunes Fritidspris 2018?

Brønderslev Kommunes Fritidspris får nyt indhold og form – ja, du læste helt rigtig. ”Der var ingen uddeling af Fritidsprisen i 2017, da vi i længere tid har arbejdet med at skabe et nyt koncept for uddeling af Fritidsprisen”, fortæller Jørgen Nielsen fra Team Fritid og Kultur, og fortsætter ”Vi er derfor meget glade for at kunne invitere fritidslivet til stort Award Show torsdag den 17. maj 2018, hvor vi således fejrer kommunens driftige fritidsliv, og samtidig påskønner særlige indsatser”.
Der bliver uddelt hele 6 priser, hvoraf de 4 er Brønderslev Kommunes Fritidspris, og her finder vi i år en helt ny pris, nemlig Årets Forening. Ud over den skal der findes prismodtagere til årets ildsjæl, unglederprisen og prisen for den særlige præstation.

”Vi krydrer endvidere aftenen med at uddele yderligere to priser” oplyser Jeppe Østergaard fra Team Fritid og Kultur, og uddyber ”DGI unglederprisen blev uddelt første gang i 2016, og vi glæder os til at byde DGI inden for igen. Nordjyske Mediers Kammeratskabspris er derimod en helt ny pris, som vi ser meget frem til, og er sikre på, at der må være mange kandidater til netop den pris ude i foreningerne”.
Kriterierne og indstillingsskemaerne til de enkelte priser findes på Brønderslev Kommunes hjemmeside under fanen Fritid.

Da der nu er tale om et Award Show, skal vinderne selvfølgelig også belønnes med en unik award. Kunstner Klaus Jensen, Ravnstrup, har lavet årets award, som de 4 vindere af Fritidsprisen modtager sammen med en gavecheck på kr. 2.500.
Både DGI og Nordjyske Mediers prismodtagere belønnes hver med en gavecheck på kr. 2.500.

”Fritids- og Kulturudvalget har længe ønsket, at arrangementet skal afvikles som et stort award show bestående af forskellige indslag og underholdning, alt sammen for at give de frivillige ledere og udøvere et skulderklap og en aften, hvor det handler om at de skal have det godt” fortæller Jeppe Østergaard. Han fortsætter ”udvalget ser arrangementet som en hyldest til alle foreningsledere, trænere og udøvere i vores mere end 100 folkeoplysende foreninger”.

”Der findes heldigvis mange ildsjæle og frivillige, der gør et kæmpe stykke arbejde ude i foreningerne, og uden dem vil Brønderslev Kommune´s borgerne ikke være i stand til at vælge mellem så bred en vifte af tilbud inden for fritidslivet” oplyser Jør-gen Nielsen. Fristen for indstillinger er sat til den 1. april 2018.
”Det er et indstillingsudvalg bestående af et medlem fra Fritids- og Kulturudvalget, Spejdersamvirket, Idrætssamvirket og Team Fritid og Kultur, der indstiller kandidaterne til Fritids- og Kulturudvalget” fortæller Jørgen Nielsen, og henviser til www.bronderslev.dk/fritid for yderligere oplysninger.

Yderligere oplysninger hos Fritidskonsulent Jørgen Nielsen, 9945 5593 eller
jorgen.nielsen1@99454545.dk
eller hos Foreningskonsulent Jeppe Østergaard, 2077 7307 eller
jeppe.ostergaard@99454545.dk

Kontakt

Konsulent
Tlf.: 99454418
Fritidskonsulent
Tlf.: 99455593
Opdateret 7. februar 2018
Ansvarlig redaktør: Jørgen Nielsen