Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Kulturkaravanen rammer Brønderslev Kommune i denne uge.

Kulturkaravanen er en del af den regionale kulturaftale KulturKANten, og vil i uge 18 tilbyde kultur helt tæt på borgernes liv og hverdag. I denne første omgang er Kulturkaravanen et samarbejde med de nordjyske biblioteker, det Jyske Musikkonservatorium og fotoforeningen PixlArt.
Fra midt i april til oktober slynger en karavane med De Nordjyske Biblioteker, PixlArt og Det Jyske Musikkonservatorium sig gennem Nordjyllands 11 kommunale landskaber. Med sig har de unikke kulturtilbud og oplevelser til nordjyderne, hvor de lever og bor.
Vi går og stirrer på den hver eneste dag. Hverdagen. Bliver blinde over for den, og dens muligheder. Ofte skal der noget udefra for at få os til at se det. Den nordjyske Kulturkaravane er i høj grad blevet sat i verden for at gøre kunst og kultur til en bred og tilgængelig sammenhængskraft for regionen. Men det handler også om at opdyrke og give adgang til hverdagsglimt af de liv, vi går og lever - og under tiden glemmer at være stolte af.
Vi håber, at I alle vil være med til at byde KulturkaravaneNORD 2018 velkommen i Brønderslev, og gøre ugen 18 til noget helt særligt.

Du finder kataloget her

Med venlig hilsen, teamet bag Kulturkaravanen Brønderslev

Kontakt

Fundraiser
Tlf.: 99454477
Opdateret 30. april 2018
Ansvarlig redaktør: Jørgen Nielsen