Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Forslag til Masterplan for Engene er i offentlig høring. Læs mere om byudviklingen i Brønderslev Syd og giv dit besyv med.

Engene overview 

Brønderslev Kommune har den 22. maj 2019 vedtaget forslag til Masterplan for Engene. Masterplan dækker over et knap 70 ha stort område i Brønderslev syd, hvor der skal skabes nye attraktive boligområder, gode sammenhænge med den eksisterende by og grønne forbindelser til gavn for hele byen.

 

Forslag til Masterplan for Engene er offentligt høring fra den 24. maj til den 12. juli 2019. Hvis du har bemærkninger til forslaget til masterplanen kan du indsende dem til loa.dahl@99454545.dk senest den 12. juli 2019.

 

Se masterplanen via dette link.

 

Forslag til Masterplan for Engene er udarbejdet af Brønderslev Kommune i samarbejde med Brønderslev Forsyning. Masterplanen for det store område skal sætte rammerne for den primære boligudbygningen i Brønderslev i de næste mange år. Derfor har masterplanen en fleksibel struktur og fokus på at fremtidssikre området i forhold til grøn omstilling og bæredygtighed. Klimatilpasning, affaldshåndtering, nye muligheder for energiforsyning, øget biodiversitet og anvendelsen af fremtidige teknologier skal gå op i en højere enhed i den nye bydel.

 

Læs mere om masterplanen

 

Der afholdes borgermøde tirsdag den 11. juni kl. 16.30 i kantinen på Brønderslev Rådhus. Her vil masterplanen blive præsenteret og der vil være mulighed for at stille spørgsmål og komme med bemærkninger til planen.

 

Masterplanen dækker over et stort område og har betydning for byudvikling i hele Brønderslev by. Planen sætter rammer for nye rekreative områder og stiforbindelser til gavn for hele byen. Plan giver også mulighed for alternative boformer, som kan supplere det nuværende boligudbud i Brønderslev.

Kontakt

Planlægger
Tlf.: 99454856
Opdateret 27. maj 2019
Ansvarlig redaktør: Tine Astrup Jakobsen