Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Bevæg dig for livet med tilbud til arbejdspladserne i Brønderslev Kommune

Brønderslev Kommune og Bevæg dig for livet sætter fokus på fællesskab, arbejdsglæde og bevægelse på arbejdspladsen. 20 gratis arbejdspladskasser kan være med til at inspirere til små sjove tiltag i frokostpausen, gå-mødet og flere småting der passer ind i arbejdsdagen.

ALT TÆLLER

Kampagnen ALT TÆLLER vil inspirere til små forandringer, som kan få mere bevægelse ind i arbejdsdagen. Uanset om din arbejdsdag er på et kontor, bag rattet på en bil eller i en butik. Det kan handle om at huske at strække ud, at stå op ved skrivebordet, at gå en tur frem for at sidde ved et mødebord eller at tage trappen frem for elevatoren. Fælles for alle kampagnens forslag er, at de ikke tager meget tid, og de kan indføres på alle typer arbejdspladser. Brønderslev Kommune vil gerne invitere alle lokale virksomheder og arbejdspladser til at være med til at sætte fælles fokus på bevægelse i arbejdstiden. 

 

Bevæg dig for livet

Kampagnen er en del af den nationale indsats Bevæg dig for livet, som arbejder for at få flere danskere til at være fysisk aktive. Målet er at Danmark skal være verdens mest aktive nation i 2025. Som en del af Bevæg dig for livet er jeres virksomhed med til at øge trivsel og velvære på jeres arbejdsplads – samtidig med at I bidrager til det nationale mål. Det kan man vidst kalde en win-win-situation.

Kasse med inspirationsmateriale

I kan få en gratis kasse med materialer til inspiration, øvelser og konkurrencer ud fra tesen om "Lidt har også ret" - også når det kommer til bevægelse. I uge 38-41 sætter hele Danmark fokus på bevægelse i arbejdstiden med kampagnen ALT TÆLLER. Din arbejdsplads kan også være med. Der er 20 kasser til rådighed, og de bliver fordelt efter først-til-mølle-princippet. Hvis du er interesseret i en kasse til din arbejdsplads, kan du sende en mail til Jeppe Østergaard, som er Brønderslev Kommunes projektkoordinator for Bevæg dig for livet, på Jeppe.Ostergaard@99454545.dk.

 

Kontakt

Konsulent
Tlf.: 99454418

Kontakt mig gerne for spørgsmål eller med ønsket om at være med i ALT TÆLLER.

Opdateret 3. november 2019