Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Brønderslev Kommune ønsker at ansøge Erhvervsministeriet om at omplacere sommerhusområder i kystområderne. I den forbindelse afholder i et offentligt møde onsdag d. 2. oktober kl. 16.00.

Brønderslev Kommune ønsker at ansøge Erhvervsministeriet om at omplacere sommerhusområder i kystområderne. I praksis betyder det, at kommunen skal udpege arealer i eksisterende sommerhusområder, som kan tilbageføres til landzone og nye arealer, som kan udpeges til sommerhusområder.

Inden der træffes endelig beslutning om hvilke arealer, Brønderslev Kommune vil ansøge Erhvervsministeriet om at få omplaceret, vil vi gerne invitere til et offentligt informationsmøde. Mødet afholdes onsdag den 2. oktober kl. 16.00 i kantinen på Dronninglund Rådhus. Her vil der være mulighed for at høre mere om processen og stille spørgsmål.

I forbindelse med Planstrategi 2019 har Brønderslev Kommune peget på mulige arealer til omplacering og haft dialog med ejerne af disse arealer. På den baggrund er der fundet nogle arealer, som ønskes udlagt til sommerhusområde og andre arealer som ønskes udtaget af sommerhusområdet. Disse arealer er mindre end de arealer, som har været i spil tidligere i processen.

Kort over et muligt nut sommerhusområde ved Asaa

Kort over sommerhusområder, som muligvis bliver udtaget ved Meltholt og Gerå 

Hvis du som nabo til arealer har bemærkninger til omplacering af sommerhusområderne bedes du senest den 11. oktober 2019 sende en mail til loa.dahl@99454545.dk.

Kontakt

Planlægger
Tlf.: 99454856
Opdateret 30. september 2019