Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Presseomtale okt. 2019 om dansk plastikaffald i Asien

I slutningen af september og starten af oktober 2019 har der været en hel del presseomtale af dansk plastikaffald, der ender i bl.a. Malaysia. Vi føler os dog overbevist om, at der ikke er noget plastikaffald fra Brønderslev Kommune, som er sendt til Asien. Plastikaffaldet i Brønderslev Kommune indsamles af affaldsselskabet AVV med hovedsæde i Hjørring. AVV indsamler også plastikaffald i Hjørring Kommune, og derefter køres plastaffaldet (der som bekendt indsamles sammen med metalaffald) til et sorteringsanlæg, som ligger ved siden af affaldsselskabet Reno-Nords sorteringsanlæg i Aalborg Øst.

Som følge af den megen presseomtale har både Reno-Nord og AVV på deres respektive hjemmesider redegjort for, hvordan plastikaffald fra Nordjylland behandles på ansvarlig vis.

Kontakt

Sagsbehandler - Affald
Tlf.: 99454670
Opdateret 4. oktober 2019
Ansvarlig redaktør: Katrine Bak Styrishave