Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Beboer smittet med Corona på plejecenter Valdemarsgade

Lørdag aften blev en beboer på plejecenter Valdemarsgade testet positiv for Corona. Den smittede er indlagt på sygehuset

Da Plejecenteret er et demensplejecenter, er det vanskeligt at forklare beboerne, at de skal holde afstand til hinanden, sådan som sundhedsstyrelsens vejledninger beskriver. Beboerne har også svært ved at overholde hygiejnekravene, hvorfor man i stedet har afvaskning med klorvand 2 gange i døgnet i hele huset.

Alle medarbejdere er blevet kontaktet og indskærpet at de skal blive hjemme ved mindste symptom på Corona og være særlig opmærksom på om de får feber. De medarbejdere som er i risikogruppe og har været meget i kontakt med borgeren, er blevet bedt om at kontakte egen læge med henblik på test, samt blive hjemme til de kender svaret.

Ledelsen har bedt medarbejderne være særlige opmærksomme på ændringer i beboernes tilstand og ved mindste mistanke om Covid19 skal de straks følge sundhedsstyrelsens vejledning for personale på plejecenter.

Alle pårørende til beboerne er blevet kontaktet.

For mere information kontakt kommunaldirektør Søren Steensen på tlf 2526 8393 eller direktør for Sundhed og Velfærd Henrik Aarup på tlf. 5124 7624

Opdateret 2. april 2020