Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Flere medlemmer i idrætsforeningerne i Brønderslev kommune

1.234 flere medlemmer er kommet til Brønderslev Kommunes idrætsforeninger det seneste år. Det er stigning på næsten 8 % i forhold til tallene fra 2018.

De seneste medlemstal fra DGI og Danmarks Idrætsforbund (DIF) viser en fremgang for i foreningsidrætten i Brønderslev Kommune. Fra 2018 til 2019 er de lokale idrætsforeninger gået 1.234 medlemmer frem, så der nu er 17.318 medlemmer fordelt på kommunens 92 foreninger.

“I Fritids- og Kulturudvalget er vi meget stolte og imponerende over den flotte stigning på næsten 8% i medlemstallet hos vores idrætsforeninger. Det er et tydeligt bevis på, at foreningslivet i Brønderslev Kommune har mange gode aktiviteter, fantastiske frivillige og stærke fællesskaber. Dem vil vi gerne give et skulderklap, det er foreningerne og de frivillige, der har sikret denne flotte stigning. Vi glæder os til, at vi alle kan tage aktivt del i foreningslivet igen” slutter Margit Chemnitz, formand for Fritids- og Kulturudvalget i Brønderslev Kommune.

Der er fremgang i alle aldersgrupper fra børn til seniorer, i Brønderslev Kommune er fremgangen fordelt således:

  • 698 af de 1.234 flere medlemmer er under 25 år
  • 312 af de 1.234 flere medlemmer er mellem 25 og 59 år.
  • 224 af de 1.234 flere medlemmer er 60+

Fremgangen i medlemstallene er godt nyt for arbejdet med Brønderslev Kommunes visionsaftale indgået med Bevæg dig for livet, hvor målet er flere aktive og flere medlemmer i de meningsfulde foreningsfællesskaber. I visionsaftalen er målet at gøre idræt og fællesskaber attraktive for flest muligt i alle aldersgrupper, det er de positive tal en god indikator for, at idrætsforeningerne i Brønderslev Kommune har været gode til i 2019.


Om Bevæg dig for livet:
Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation. Det er målet i det historiske samarbejde, DGI og DIF har indgået med TrygFonden og Nordea-fonden om opfyldelsen af en ny, ambitiøs vision for dansk idræt. Bevæg dig for livet visionen er den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie.

Dyk nærmere ned i tallene her (nyt vindue)

For yderligere oplysninger kontakt: 
Bevæg dig for livet - Koordinator i Brønderslev Kommune, Jeppe Østergaard på tlf. 20 77 73 07 eller på jeppe.ostergaard@99454545.dk. 

Kontakt

Konsulent
Tlf.: 99454418

Brønderslev Kommune i bevægelse

Bevæg dig for livet - Vimpel

Opdateret 15. april 2020