Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Flere seniorer skal få fart i fjerene i Brønderslev Badminton Club

Den 27. oktober lægger Brønderslev Hallerne for første gang gulv til voksenintroduktion i Brønderslev Badminton Club. Målet er få flere inaktive i gang med sporten – også dem der for første gang skal have en ketsjer i hånden
Badminton

Brønderslev Badminton Club vil gerne have flere seniorer i gang med sporten. Men det tynder ud i spillerne, når de nærmer sig pensionsalderen. og det er særdeles svært at få helt nye spillere ud på halgulvet.

”Mange falder fra, når de bliver 60-70 år, selvom man sagtens kan fortsætte med badminton. Så nu prøver vi med voksenintroduktion med en dygtig instruktør - det er primært for at fange dem, som ikke allerede er i gang med en idræt,” siger Per Hardahl, som er tovholder på det nye initiativ i Brønderslev Badminton Club, som er lavet i samarbejde med Bevæg dig for livet – Senior, som er et samarbejde mellem DIF, DGI, Dansk Arbejder Idrætsforbund og Brønderslev Kommune.

Konceptet er, at nye spillere får en grundig introduktion til spillets regler og teknik af en dygtig instruktør over fire tirsdage i oktober og november. Det er tilrettelagt sådan, at alle kan være med, også dem der ikke kan se forskel på en tennisketsjer og en badmintonketsjer.

”Konceptet har tidligere været meget succesfuldt i både Dronninglund IF Badminton og Klokkerholm Badminton, så jeg er sikker på, at det også bliver en succes i Brønderslev. Nogle idrætsgrene kan være svære at komme i gang med som senior, hvis man ikke har spillet det halvdelen af sin ungdom – og her kan de introduktionsforløb med plads til alle noget helt særligt,” siger Morten Borregaard Poulsen, som er lokal projekter i Bevæg dig for livet – Senior i Brønderslev Kommune.

Første træning er tirsdag d. 27. oktober fra 11.00 til 12.00 i Brønderslev Hallerne, og er gratis for alle over 60 år (andre koster 200 kr.) Og til de vedholdende er der også en ekstra gulerod.

”Vi håber, at nogle får blod på tanden, så de melder sig ind og fortsætter med sporten. Så kvitterer vi med en gratis ketsjer,” siger Per Hardahl.

Fakta: Bevæg dig for livet
Danmark skal være verdens mest idrætsaktive nation. Det er målet i det historiske samarbejde, DGI og DIF har indgået med TrygFonden og Nordea-fonden om opfyldelsen af en ny, ambitiøs vision for dansk idræt: Bevæg dig for livet. Visionen er den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie.

Kontakt:
Morten Borregaard Poulsen, Projektleder
Bevæg dig for livet – Senior i Brønderslev Kommune
Tlf. 9945 4449

Opdateret 15. oktober 2020