Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Hvad sker der med skorstensfejning efter 1. november 2020?

Det korte svar er ingenting… For dig som kunde ved en skorstensfejer fortsætter alt som det plejer, med mindre du selv gør noget aktivt. Den skorstensfejer der plejer at efterse din brændeovn eller dit fyr, kommer helt som de plejer.

Som med så mange andre emner i nutidens mediebillede, er det en god idé at være kildekritisk og ikke nødvendigvis tro alt hvad man hører eller læser rundt omkring. For at undgå eventuelle uklarheder omkring skorstensfejerområdet kan du herunder læse kommunens og lovgivningens side af sagen.

Kontakt

Byggesagsbehandler
Tlf.: 99454631
Opdateret 23. oktober 2020