Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Udvalgte borgere tilbydes covid-19-test i eget hjem

I forbindelse med Region Nordjyllands tilbud om massetestning af borgerne i Brønderslev Kommune, har Brønderslev Kommune et tilbud om test af borgere i eget hjem

Alle kommunens beboere på plejecentre samt immobile borgere på kommunens botilbud vil blive tilbudt test for covid-19 på plejecentret/botilbuddet. Alle omfattede beboere vil blive orienteret af personalet på plejecentret/botilbuddet om testtidspunkt m.v. forud for testningen.

Kommunens hjemmeplejeleverandører/hjemmesygepleje har udpeget de borgere, som bor i eget hjem udenfor plejecentrecentre og botilbud, som af helbredsmæssige årsager ikke vurderes at have mulighed for at transportere sig til én af Testcenter Danmarks teststationer i kommunen.

Disse udvalgte borgere vil i starten af uge 47 modtage brev indeholdende information om, hvordan de bliver testet. Det er borgerens hjemmeplejeleverandør, som udleverer brevene. Testene i borgers eget hjem vil forventeligt blive udført i uge 48.

Har man som borger ikke fået brev senest 17. november, skal man ved egen eller andres hjælp selv sørge for at booke tid og transportere sig til test.

Kan man grundet helbredsmæssige årsager ikke dette, kan man kontakte Brønderslev Kommunes myndighedsafdeling på tlf. 9945 4420 på hverdage mellem kl. 8-9 og kl. 10-14. Kommunens medarbejdere vil da vurdere, om du kan blive testet i eget hjem. For at blive testet i eget hjem, skal du kontakte kommunen senest torsdag den 19. november kl. 12.

Kontakt

Brønderslev Kommune
Myndighedsafdeling

Tlf. 9945 4420

Læs mere om coronavirus

Coronavirus | covid-19

Her kan du finde oplysninger om nødberedskabet i Brønderslev Kommune vedr. coronavirus

FAQ om Coronavirus

FAQ om Coronavirus

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål om Coronavirus i Brønderslev Kommune
Opdateret 13. november 2020