Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Brønderslev Kommune tilbyder i samarbejde med Bevæg Dig For livet, en række lokale foreninger og aktører et fantastiske sommerferietilbud særligt målrettet de børn og unge, der normalvis ikke deltager i fritidstilbuddene henover sommerferien.
Sommerpas

​Skal dit barn have gode sommerferieoplevelser?

I et tæt samarbejde med lokale foreninger og institutioner udbydes en helt særlig mulighed for aktiviteter i sommerferien. Aktiviteterne er særligt målrettet til de børn og unge, der ikke normalvis deltager i sommerferieaktiviteter. Der er plads til alle børn og unge i de aktiviteter, der er i kataloget, og det er et tilbud om gode oplevelser i løbet af sommeren.    ​Der kan læses meget mere om tilbuddet i dette katalog.

Som det også fremgår af kataloget er deltagelse i aktiviteterne gratis, der er mulighed for at få hjælp til transport til og fra aktiviteterne, hvis det er nødvendigt.
Tilmeldingen er nem og enkel, det hele foregår ved at du gennem kataloget finder den eller de ønskede aktiviteter, og så kontakter Nanna Fugl Sjøquist på enten mail: nanf@99454545.dk eller via telefon på: 28927940.

Der er tilmeldingsfrist allerede på mandag d. 21. juni, så få tilmeldingen afsted hurtigst muligt. 

Vi gør opmærksom på, at der er et loft over antal deltagere på de enkelte aktiviteter, hvorfor du kan opleve, at den ønskede aktivitet er optaget.

Brønderslev Kommune i bevægelse

Bevæg dig for livet - Vimpel

Opdateret 14. juni 2021