Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Vedtagelse af Midtbyplan for Hjallerup

Byrådet har d. 24. november 2021 endelig vedtaget Midtbyplan for Hjallerup. Midtbyplanen sætter rammerne for udviklingen af den centrale del af Hjallerup og udgør også en fordebat forud for ændring af kommuneplanen.

Midtbyplanen for Hjallerup er udarbejdet i tæt samarbejde med Midtbyrådet for Hjallerup. Midtbyplanen er en overordnet rammeplan for den centrale del af Hjallerup med særligt fokus på:

  • Omdannelse af Hjallerup Centret
  • Etablering af et nyt centralt torv
  • Ny busbetjening i Søndergade
  • Ændring af krydset Søndergade/Vestergade/Gl. Markedsvej

Se midtbyplanen her


Forslag til Midtbyplan for Hjallerup har været i offentlig høring og udgør samtidigt en fordebat i henhold til planlovens § 23c, da en del af midtbyplanens realisering vil forudsætte, at der efterfølgende udarbejdes et kommuneplantillæg og lokalplan(er).

Byrådet har den 24. november 2021 vedtaget til Midtbyplan for Hjallerup. I forhold til forslag til Midtbyplan for Hjallerup der er lavet en række mindre ændringer i planen på baggrund af de høringssvar, som kom i høringsperioden. Ændringer fra forslag til endelig vedtaget plan kan ses her.   

Opdateret 26. november 2021