Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

Miljøgodkendelse for husdyrbruget på Højmarksvej 7, Dronninglund

Brønderslev Kommune offentliggør hermed, at der er udstedt miljøgodkendelse for husdyrbruget på Højmarksvej 7, Dronninglund efter husdyrbrugslovens §16a. Miljøgodkendelsens første kapitel er et ikke-teknisk resume af, hvad der gives godkendelse til, og hvordan kommunen har vurderet ansøgningen. Klagevejledning findes ligeledes i miljøgodkendelsen. Yderligere oplysninger kan udbedes ved henvendelse til miljøsagsbehandler Lars Kildested på 9945 4696 eller laki@99454545.dk

Miljøgodkendelse (nyt vindue)

Kontakt

Sagsbehandler - Landbrug
Tlf.: 99454696
Opdateret 13. januar 2022
Ansvarlig redaktør: Pia Vestergaard Jensen