Vi bruger cookies til statistik som en del af vores arbejde for at lave en god hjemmeside. Hvis du ikke siger "nej tak til cookies", antager vi, at du accepterer vores cookie politik.

Se vores "cookiepolitik".

March Mod Ensomhed kommer til Brønderslev Kommune

Brønderslev Kommune er samarbejdspartner med March Mod Ensomhed og bakker om projektet. To gange vandrer stifteren, Patrick & co., gennem Brønderslev Kommune og vi håber at borgere, foreninger eller andre vil gå med og sætte fokus på ensomhed. Derfor håber vi at du vil hjælpe med at formidle budskabet til borgere du arbejder med. De to ture i Brønderslev er beskrevet i vedhæftet invitation, som gerne må deles.

Om March Mod Ensomhed
Fra den 8. august til og med den 14. oktober skal Patrick Cakirli udføre March mod Ensomhed '22, hvor han vandrer 2.000 kilometer gennem Danmark i kampen mod ensomhed. Konceptet for March mod Ensomhed er som følger: Patrick må ikke gå, medmindre han har følgeskab - ellers skal han stå stille. På den måde bliver Patricks vandring symbol på vigtigheden af fællesskab, sammenhængskraft og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Med en turbulent opvækst på skiftende opholdssteder og i plejefamilie, har Patrick selv oplevet ensomhed. Hvilket har dannet baggrunden for March Mod Ensomhed. Konceptet for projektet er som følger: Patrick må ikke gå, hvis han ikke har følgeskab - ellers skal han stå stille. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Kontakt

Projektleder
Tlf.: 99454449
Opdateret 19. september 2022