Skip til hoved indholdet
    Hjem Om kommunen Nyheder Nyheder Brønderslev Kommune ansætter ny kommunaldirektør

Brønderslev Kommune ansætter ny kommunaldirektør

Nuværende direktør for Børn og Kultur i Brønderslev Kommune, Vibeke Post Madsen, bliver fra 1. august 2024 kommunaldirektør i Brønderslev Kommune. Hun blev valgt blandt et felt på 10 velkvalificerede ansøgere

Borgmester Mikael Klitgård ser frem til samarbejdet med Vibeke Post Madsen som kommunaldirektør:

“Jeg er glad for, at byrådet har besluttet at ansætte Vibeke som den nye kommunaldirektør i Brønderslev Kommune. Jeg er helt sikker på, at vi med Vibeke har fået en profil, som fortsat kan være med til at præge udviklingen i Brønderslev Kommune i den positive retning, som vi ønsker i byrådet. Jeg har været meget glad for det samarbejde, vi har haft med Vibeke i hendes ansættelse som direktør for Børne- og Kulturforvaltningen. Vibeke er både en dygtig og afholdt direktør i vores organisation. Hun er ikke bange for at tage ansvar for de store og vigtige opgaver, der skal løses både på tværs af forvaltningerne i kommunen og på de enkelte fagområder. Hun har som direktør i Brønderslev Kommune medvirket til, at vi er på landkortet som en attraktiv tilflytterkommune, samtidig med at vi fortsat har en stabil og sikker drift. Med Vibeke får vi en kompetent og erfaren direktør, som vi kan have stor tillid til.”

Også Vibeke Post Madsen glæder sig til samarbejdet i den nye rolle som kommunaldirektør:

“Jeg er virkelig stolt og glad for den tillid byrådet har udvist mig. Jeg glæder mig til et fortsat tæt samarbejde med både byrådet og hele organisationen. Vi står i Brønderslev et godt sted. Selv om der er udfordringer, der venter, så er fundamentet stærkt. Der er et godt samarbejde i kommunalbestyrelsen, og jeg glæder mig til at stå i spidsen for en organisation, der er kendetegnet ved medarbejdere og ledere med et stort engagement og høj faglighed, der hver dag gør deres allerbedste for borgerne og virksomhederne i Brønderslev Kommune”.

Den 52-årige Vibeke Post Madsen har være direktør for Børn og Kultur i Brønderslev Kommune siden 1. januar 2020 og havde inden da ca. 5 års erfaring som centerchef i Frederikshavn Kommune og tidligere flere års erfaring som skoleleder i Aalborg Kommune. Vibeke er oprindeligt uddannet lærer og har en masteruddannelse fra Aalborg Universitet samt en pædagogisk diplomuddannelse med sig.

Som nævnt tiltræder Vibeke Post Madsen stillingen som kommunaldirektør den 1. august 2024 og Økonomiudvalget skal nu sammen med den tiltrædende kommunaldirektør afklare, hvordan Vibeke Post Madsens nuværende opgaver som direktør for Børn og Kultur skal varetages fremadrettet.Vibeke Post Madsen

Læs også om...

Hold dig opdateret om Brønderslev Kommune

Ny Rådhusplads 1
9700 Brønderslev

Tlf.: 9945 4545
raadhus@99454545.dk

Skriv sikkert, hvis du deler følsomme
eller fortrolige oplysninger.

Send sikkert post (MitID)
Send sikkert post (Erhverv)

CVR-nummer: 29189501

Lukkedage i administrationen

Åbningstider

Mandag - onsdag  10.00 - 14.00
Torsdag 10.00 - 16.30
Fredag 10.00 - 13.30

Kontaktcenter - Telefontider

Mandag - onsdag  8.00 - 15.00
Torsdag 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 14.00

Dronninglund Rådhus

Rådhusgade 5
9330 Dronninglund
 

Åbningstider

Mandag - onsdag 8.00 - 14.00
Torsdag 8.00 - 16.30
Fredag 8.00 - 13.30

Borgerservice Dronninglund

Torsdag 10.00 - 16.30
Lukket i juli
Få teksten læst op Tilgængelighedserklæring Giv os feedback